Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ЛИНК БИЛДИНГ СЪВЕТИ

latest

Мощни ръководства за линк билдинг - можете да си ги закупите от нашият онлайн магазин

На вашето запитване относно подробни и полезни ръководства за линк билдинг, които могат да бъдат поръчани на https://www.patreon.com/linkbil...

На вашето запитване относно подробни и полезни ръководства за линк билдинг, които могат да бъдат поръчани на https://www.patreon.com/linkbilding/shop, бих могъл да ви предложа следното:


На Patreon страницата на Link Building има секция "Shop", където членовете могат да придобият различни ресурси, свързани с линк билдинг практики. Някои от предлаганите продукти са:


"Пълно ръководство за линк билдинг" - Това е подробно, стъпка-по-стъпка ръководство, което покрива всички аспекти на ефективното линк билдинг, включително strategies за outreach, техники за прецизно таргетиране, шаблони за email кореспонденция и др.

"Чек-лист за линк билдинг кампания" - Практичен чек-лист, който помага да се осигури, че нищо важно не е пропуснато по време на линк градивна кампания.

"Шаблони за линк билдинг" - Набор от готови шаблони за email, социални публикации и други типове съдържание, които могат да бъдат използвани за ефективно линк градене.

"Видео уроци за линк изграждане" - Серия от видео уроци, демонстриращи различни стратегии и техники за линк билдинг.

Всички тези ресурси са създадени от експерти в областта на линк градивните практики и са проектирани да помогнат на предприемачи, маркетолози и уеб мениджъри да подобрят линк профила на своите сайтове. Повече детайли за наличните продукти и цени можете да намерите на посочения Patreon магазин.